Privacybeleid

>
Privacybeleid

Wie zijn wij

INKspired By Pommeline (“inkspiredbypommeline.be”), is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

Bescherming van persoonsgegevens

Inkspiredbypommeline.be hecht groot belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens en we verwerken deze met de nodige zorg en aandacht voor de veiligheid van deze gegevens. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die toelaten dat u als persoon geïdentificeerd kan worden. Inkspiredbypommeline.be houdt zich aan de wettelijke bepalingen rond de bescherming van persoonsgegevens en de rechten die u als persoon heeft. De persoonsgegevens worden verwerkt door Inkspiredbypommeline.be en worden enkel verwerkt voor het doeleinde waarvoor ze ingezameld zijn en enkel zolang dit hiervoor nodig is.

Welke persoonlijke data we verzamelen en waarom we dat doen

Het Contactformulier

Bij het invullen van het contactformulier verzamelen we uw naam, telefoon en e-mail. Met deze informatie kunnen wij u een antwoord bieden op uw vragen.

Betaling voorschot / cadeaubon

Om uw tattoo-afspraak te kunnen vastleggen vragen wij u een voorschot te betalen. Hierbij verzamelen we enkele gegevens waaronder je naam, factuuradres, verzendadres, e-mailadres, telefoonnummer, creditcard-/betalingsgegevens en optionele accountgegevens, zoals een gebruikersnaam en wachtwoord. Op deze manier kunnen wij u makkelijk identificeren en eventueel contacteren moest dit nodig zijn. We gebruiken dit ook om je informatie toe te sturen over je account en bestelling

Bij het bestellen van een cadeaubon vragen wij tevens naam en e-mail van de ontvanger van deze cadeaubon. Zodoende ontvangt de ontvanger de cadeaubon digitaal in zijn mailbox.

Toestemmingsformulier

Om u voor uw tattoo van alle nodige informatie te voorzien en u bewust te maken van mogelijke gevolgen bij bepaalde ziektes, alcoholgebruik, medicijnen, … vragen wij u een toestemmingsformulier in te vullen. Op dit formulier vragen we uw naam, telefoon, e-mail, adres en handtekening. Ook vragen we om enkele vragen rond uw gezondheid in te vullen. Door dit formulier te handtekenen bevestigt u kennis genomen te hebben van de mogelijke gevolgen bij het plaatsen van een tattoo.

Media

Als je afbeeldingen naar de website upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin GPS locatiegegevens (EXIF data). Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van je website downloaden en deze locatiegegevens inzien.

Wie in ons team heeft toegang

Onze teamleden hebben toegang tot alle informatie die u met ons deelt.

Ingesloten inhoud van derden

Berichten op deze website kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen gegevens over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Statistieken kunnen verzameld worden door Google LLC door het gebruik van de Google Maps functie op deze website.

Hoelang we uw data bewaren

Wanneer je een formulier invult of een bestelling plaatst wordt deze informatie voor altijd bewaard.

Voor gebruikers die zich registreren op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (enkel de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Beheerders van de website kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten heb je van je eigen gegevens

Indien je onze website in het verleden hebt gebruikt, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons hebt gegeven. Je kan ook verzoeken dat we deze persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Waar we uw data naar toe sturen

Bezoekerscommentaren kunnen worden gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectieservice.

Locatie’s kunnen worden gecontroleerd door Google LLC.

De procedures die we hebben in geval van een gegevensinbreuk

Indien u een inbreuk vermoedt op de verwerking van uw persoonsgegevens en inkspiredbypommeline.be kan geen uitsluitsel bieden, hebt u de mogelijkheid een klacht neer te leggen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelwagen.